Gnad
Telefon: 0703- 32 17 17
E-post: info@gnad.se

BYGGNADSKONST SOM GÖR DET MESTA AV PLATSEN

Viktigt för mig i skapandeprocessen och när jag ritar är förutsättningarna på den enskilda platsen. Utifrån detaljplanen för området samt hur platsen ser ut ritar jag en nybyggnation eller tillbyggnad som passar både dig och den omgivande miljön.

Med min erfarenhet som arkitekt och av kvalitativ arkitektur hjälper jag dig att hitta möjligheterna och ta din husdröm till färdig ritning. Dina önskemål är min självklara utgångspunkt.

Jag värnar om att ta hänsyn till sådant som grannarnas insyn till er uteplats. Jag har även i åtanke från vilket håll man når tomten, vindförhållandena på platsen samt hur solen ligger på och vart den går ned. På det viset kan vi skapa er egen plats i solen som även är insynskyddad.

Sedan jag började arbeta som arkitekt har jag varit anställd vid ett par olika arkitektkontor och på en designbyrå. För att få fritt utlopp för mina idéer och mitt formspråk startade jag min egen verksamhet, GNAD i Varberg, 1998.

Jag har mitt kontor i Kärradal, norr om Varberg och mina kunder finns huvudsakligen i västra Sverige på orter som bland andra Varberg, Kungsbacka och Falkenberg.


Kontakta mig gärna så berättar jag mer